Hvem er jeg

Anna Solstad

Sexolog siden 2008. Stifter af Erotisk Dans & Feminin Kraft.

Jeg har de sidste 16 år undervist kvinder i feminin kraft og sensualitet, gennem dans, undervisning, terapi og faciliteringsprocesser.

Når kvinder kommer til mig, er det meget ofte med en udgangspunkt af, at føle sig meget langt fra sin sensualitet. Som sexolog ved jeg, at der er rigtig mange årsager til, at dette sker for mange kvinder. For mange handler det faktisk ikke om, at genopdage sin sensualitet og feminine kraft, men om at opdage den for aller første gang.

Lige siden jeg blev uddannet sexolog, har det være mit fokus og min mission, at hjælpe kvinder med at åbne for, og finde adgangen og indgangen til den feminine kraft og i sig selv. Opdage hvilke blokeringer der ligger til årsag for, at forbindelsen til den iboende sensualitet er blevet kappet, eller hvorfor den aldrig er blevet dannet. Og (gen)etablere broen.

Fælles for alle de kvinder jeg møder er, at vejen altid synes og føles langt længere end den er. Vejen kan for mange nærmest synes helt umulig. Og alligevel, så går det altid overraskende hurtigt med at mærke forbindelsen til sin sensualitet. Fælles for mange kvinder er også en længsel efter at mærke dén kraft – og den glæde ved krop og nydelse, der ligger og gennem sig. Og meget ofte også, en fornemmelse af, at der ligger et uudforsket potentiale. En uopdaget kraft.

Jeg afholder som sexolog løbende inspirationsaftener for kvinder, foredrag og workshops. Følg med på nyhedsbrevet.

Er du på udkig efter en parterapeut anbefaler jeg på det varmeste at du besøger:  parterapi-imago.dk

Nyhedsbrevet

inspiration i din indbakke

  • Nyt om arrangementer
  • Tips og tricks til din sensuelle selv
  • Invitationer til Ladies Night Out