privatundervisning

En gave din partner aldrig vil glemme

Går du og leger med tanken om, at danse Erotisk Dans for din partner?

Rigtig mange kvinder har et ønske om at danse Erotisk Dans for sin partner, men mangler lige de sidste tips og tricks til at turde kaste sig ud i det. Med en individuel session klæder jeg dig godt på, så du trygt kan bevæge dig ud i Erotisk Dans. Sammen finder vi den musik der passer netop til dig og dine bevægelser, så dit unikke og sensuelle udtryk bliver fremhævet mest muligt, og du føler dig hjemme og tilpas i din krop,

For de fleste er tanken om, at skulle lære at danse Erotisk Dans med en fremmed, temmelig skræmmende. Næsten alle er generte når de går ind ad døren, men alle går derfra flyvende og med smil i hofterne!

Hvordan foregår det

Alt foregår i let og legende stemning, og med masser af grin. Jeg følger dig hele vejen – også gennem de barriere du evt. skulle støde på.

En individuel danselektion tager 120 min. Jeg starter med at finde dit udgangspunkt og ønske med dansen, derefter guider jeg dig igennem nogle dansetrin/danseserier som du kan føle dig tryg ved, og som understøtter dine naturlige bevægelser.

Sammen finder vi den musik og de dansetrin der passer netop til dig.

Det praktiske

En individuel undervisningslektion foregår i mit danselokale på Østerbro.

Undervisningen varer 90 minutter og prisen for privatundervisning er 1.500 kr.

For booke en tid til privatundervisning, eller hvis du har spørgsmål, kan du sende mig en mail.

Hvem er jeg

Anna Solstad. Danseinstruktør, sexolog og underviser.

I 2008 dannede jeg skolen Erotisk Dans & Feminin Kraft og har undervist kvinder inden for rammerne af denne skole, lige siden, og nyder det til fulde! Jeg elsker at se kvinder blomstre og folde deres feminine power ud og stråle.

Nyhedbrevet

inspiration i din indbakke

  • Nyt om arrangementer
  • Tips og tricks til din sensuelle selv
  • Invitationer til Ladies Night Out