erotisk dans til Polterabend

Erotisk Dans & Feminin Kraft passer perfekt til et polterabend. Jeg udfordrer jer let, og skaber den perfekte stemning til en sjov dag for både brud og deltagere, med masser af grin og leg. 

Jeg sætter scenen og deler ud af min brede viden og erfaring, som sexolog samt giver jer masser af tips og tricks til at mestre forførelsens kunst.

Det kræver ingen forudsætninger at danse Erotisk Dans, og alle kan være med.

Nogen synes, det er sjovt at finde lidt sexede gevanter frem til den kommende brud, men man kan danse i det tøj, man har på i forvejen.

Det praktiske

Et arrangement med undervisning i Erotisk Dans og Feminin Kraft til polterabends varer halvanden time og koster 1.500 kr.

Undervisningen kan enten foregå i jeres hjemlige omgivelser, hvor jeg kommer til jer, eller i mit danselokale på Christianshavn, nær Chr. havns torv.

Ønsker I at være hjemme, plejer en stue, hvor møblerne rykkes lidt til side, at give rigeligt med plads. Er I i tvivl om lokalets størrelse, kan I forhøre jer hos mig.

Jeg medbringer musik og afspiller. Det eneste I skal sørge for er højt humør og eventuelt lidt boblevand på køl.

Prisen er inklusiv min transport inden for hovedstadsområdet.

Booking

Ønsker du at booke et arrangement kan du kontakte mig på tlf.: (+45) 60 15 95 42, eller sende mig en mail på kontakt@erotiskdans.dk

Alle spørgsmål vedrørende arrangementet er naturligvis også velkomne. 

Så vidt det kan lade sig gøre, er det også muligt at lave forhåndbookninger.

Hvem er jeg

Jeg er sexlog -og parterapeut. I 2007 dannede jeg skolen Erotisk Dans & Feminin Kraft. Lige siden har jeg undervist kvinder fra hele landet, i alle aldre, i Erotisk Dans og Feminin Kraft og elsker til stadighed at gøre det.

Erotisk Dans bringer, som intet andet, det sensuelle, feminine og kraftfulde frem på ingen tid. 

Til polterabends nyder jeg meget at mærke, hvordan dansen ryster gruppen tættere sammen på den skønneste måde, og skaber en sjov og legende stemning der varer resten af dagen.

Saraphina Johansson

Nyhedbrevet

inspiration i din indbakke

  • Nyt om arrangementer
  • Tips og tricks til din sensuelle selv
  • Invitationer til Ladies Night Out