Sensualitet og livskraft

Ladies Night Out

En aften af lækkerhed, inspiration & næring til det glødende kvindehjerte

Væk din indre sensualitet

Ladies Night Out

2 timers powerboost til din sensualitet

Hver aften har forskellige temaer omhandlende sensualitet, seksualitet og, hvordan vi vækker sensualitet og power til live, og kan vedblive med, at være i kontakt med vores feminine og sensuelle selv – også når hverdagen med børn og pligter ruller afsted.

Hver Ladies Night Out vil være en blanding af undervisning & bevægelse, krop og dans. De varierende temaer for aftenerne bliver ikke annonceret forinden, man må dukke op og blive overrasket over hvilken sti, og hvilket fokus på den feminine sensualitetens mangfoldige veje, vi skal ned af.

Efter endt undervisning, vil du gå glødende og levende ud af døren.  Aftenerne er oplagt til en kvinde/veninde-aften i byen, med inspiration, næring og nye skridt til rejsen mod mere sensualitet og feminin power. Eller til en nærende aften kun til DIG.

Du kan danse i det tøj du har på i forvejen, og behøver ikke noget særligt ‘udstyr’. Langt de fleste foretrækker at danse i strømpefødder, men dette står dig frit for. Har du en kjole, du føler dig særligt sensuel i så tag den enten på, eller med i tasken. Du kan skifte i danselokalet. Eller kom i lige det tøj du føler dig aller mest bekvem i. Har du en taske med, så tag en notesbog og en drikkedunk med. Der kan også købes drikkevarer i cafeen.

 
 
sensuel dans

Næring til din feminine glød

Næste Ladies Night Out: 31/4/2024

Tid: Kl. 19:00 – 21:30

Sted: Dronningensgade 34, 1420 København K.

Døren ind til

En brusende flod af passion

Erotisk Dans dør, en dør til din egen iboende sprudlende sensualitet. En brusende flod af passion og liv der med Erotisk Dans, hurtigt vækkes til live – også hos dem der oplever der er lang vej 😉

Min undervisning har altid lethed og smil – og samtidig går vi dybt ind i det sensuelle og sprudlende feminine univers og på nysgerrig undersøgelse i blokeringer og hæmmende overbevisninger knyttet til krop og sensualitet – og sætter gennem dansen, det låste frit.

Erotisk Dans vækker, ganske automatisk, er en adgang til feminin og sensuel power, som nærer dit kvindehjerte og alle celler i kroppen.

Erotisk Dans & Feminin Kraft handler ikke om at skulle være lækker for nogen – men er en dans der lukker op for din egen iboende livsglæde, følelse af sensualitet og feminine kraft. En gave til dig selv.

Tilmelding skal ske senest 14 dage før, på mail: kontakt@erotiskdans.dk

Din underviser

Anna Solstad

Danseinstruktør og sexolog. Stifter af Erotisk Dans & Feminin Kraft. Har de sidste 16 år undervist kvinder i feminin kraft og sensualitet. Gennem dans, undervisning og facilliteringsprocesser vækkes passion, kraft og feminin inderlighed til live.

Følg med på nyhedsbrevet.

Nyhedsbrevet

inspiration i din indbakke

  • Nyt om arrangementer
  • Tips og tricks til din sensuelle selv
  • Invitationer til Ladies Night Out