En uforglemmelig aften med dans og grin

Julefrokost med veninderne

Lær at danse Erotisk Dans til jeres julefrokost

Lær at mestre forførelsens kunst

Lær at danse erotisk dans

Erotisk Dans & Feminin Kraft passer perfekt til en julefrokost med veninderne, som i mange tilfælde stadig kan afholdes med det nyeste corona-forsamlingsforbud på 10 personer.

Jeg kommer hjem til Jer, medbringer musikken og sætter stemningen. I vil blive udfordret let, men mest af alt skal vi grine og have det sjovt. I vil lære nogle nye dansemoves som sættes sammen til en serie som I, også efter jeg er gået, kan fortsætte festen med.

Jeg sætter scenen og deler ud af min brede viden og erfaring, som sexolog samt giver jer masser af tips og tricks til at mestre forførelsens kunst, og hvad emnerne eller falder på. Det kræver ingen forudsætninger at danse Erotisk Dans, og alle kan være med.

Man kan danse i det tøj, man har på i forvejen, evt. tilføje en nissehue.


Skab nye oplevelser sammen

Book jeres dans

Forespørgsler til datoer, booking mv.

A Whole New Look

Det praktiske

Et arrangement med undervisning i Erotisk Dans og Feminin Kraft til Jeres julefrokost varer halvanden time og koster 1.500 kr. Der kan enten betales forud, eller på dagen for afholdelse.

I forhold til hvor meget plads det kræver, plejer en stue, hvor møblerne rykkes lidt til side, at give rigeligt med plads. Er I i tvivl om lokalets størrelse kan I forhøre jer hos mig.

Jeg medbringer musik og afspiller. Det eneste I skal sørge for er højt humør og julestemningen.

Prisen er inklusiv min transport til størstedelen af Sjælland (sydsjælland med et kørselsgebyr på 200 kr.)

Sexologen og danselæreren

Saraphina Johansson

41 år. Uddannnet Sexolog og Parterapeut siden 2007. Stifter af Erotisk Dans & Feminin Kraft, og sammen med musikterapeut Catharina Messell, medstifter af kursusvirksomheden, Det Feminine Forvandlingsrum.

Saraphina har de sidste 13 år undervist kvinder i feminin kraft og sensualitet, gennem dans, undervisning, terapi og faciliteringsprocesser.

Med sin store glæde for dans, kombinerede hun straks efter endt uddannelse til sexolog, passionen for dansen og arbejdet med kvinder, med sexologien.

Saraphina afholder løbende inspirationsaftener for kvinder, foredrag og kurser. Følg med på nyhedsbrevet.

Ønsker du at booke danseundervisning til Jeres julefrokost, eller har spørgsmål, send mig da en mail på: kontakt@erotiskdans.dk eller ring til mig på tlf.nr: (+45) 28 97 26 12

Nyhedbrevet

inspiration i din indbakke

  • Nyt om arrangementer
  • Tips og tricks til din sensuelle selv
  • Invitationer til Ladies Night Out