1 dags intensiv workshop i erotisk dans

Kom i kontakt med din sensualitet

Lær at danse erotisk dans

1 dags intensiv-workshop

På denne workshop vil vi rejse dybt ind i de erotiske bevægelsers univers. Du vil lære de fundamentale principper bag dét at danse Erotisk Dans, og vil lære hvordan du omsætter dem til bevægelser og et udtryk, der passer til netop din krop.

Når du går fra denne intensiv-workshop, vil du føle sensualitet i alle dine celler, du vil føle dig kraftfuld og hjemme i din krop.

sensuel dans

Dette lærer du på workshoppen:

At lære at danse Erotisk Dans er en enormt effektiv og hurtig vej, til sin indre feminine kraft. Det er derfor alle mine arrangementer hedder Erotisk Dans & Feminin Kraft.

Det kræver absolut ingen forudsætninger at danse Erotisk Dans. Det spiller ingen rolle om man har prøvet det før, eller bare er nysgerrig, og gerne vil se hvad det kan.

At danse Erotisk Dans er først og fremmest en gave til sig selv. De frugter der høstes ved at danse Erotisk Dans er mangfoldige. Selv hvis ingen nogensinde får lov at se dig danse Erotisk Dans, så vil alle i din nærhed kunne mærke effekten i din udstråling: Selvsikkerhed, power, sensualitet, og noget uforklarligt dragende.

Vil man gerne give den gave at danse Erotisk Dans for nogen, er det et vidunderligt og pirrende krydderi til ethvert forhold.

Tænker du, at du ikke kan danse, og da slet ikke erotisk, og at det vil se helt klumpet ud, så kan jeg berolige dig med dig, at du er så velkommen uanset hvor dårlig du selv mener du er til at danse.

Jeg har igennem de sidste 15 år undervist kvinder, i alle aldre, størrelser og gørelser, i Erotisk Dans, og jeg har endnu ikke oplevet en kvinde, som jeg ikke har kunne lære at danse Erotisk Dans, og som ikke kom til at ELSKE at danse det!

Vi skal grine, vi skal lege og have en fest. Kom i behageligt tøj som du kan bevæge dig frit i, medbring drikkedunk og en notesbog.

Du vil lære

At danse Erotisk Dans og efterfølgende kunne gøre det på egen hånd

Lære hvilke bevægelser der passer til dig og din krop

Finde ud af, hvilken slags musik frem for andet, der særligt får de sensuelle siden frem i dig.

Hvordan du kontakter og bliver bekendt med din indre feminine power.

At stå i verden med dit lys.

Kontakt med din sensualitet, lyst og passion

Sted: Workshoppen afholdes her: Dronningensgade 34, Kbh K.

Tid: kl. 10:00 – 17:30

Dato: Skriv mig en mail for at komme på venteliste til workshoppen på kontakt@erotiskdans.dk

Pris: 950 kr.

Tilmelding: Tilmeld dig ved at sende mig en mail herunder

Hvem er jeg

Anna Solstad. Danseinstruktør, sexlog og underviser. I 2008 dannede jeg skolen Erotisk Dans & Feminin Kraft og har undervist kvinder inden for rammerne af denne skole, lige siden.

Jeg afholder løbende workshops, inspirationsaftener – og tilbyder også individuel terapi, hvis du har et særligt område du ønsker at arbejde med.

Anna Solstad

Nyhedbrevet

inspiration i din indbakke

  • Nyt om arrangementer
  • Tips og tricks til din sensuelle selv
  • Invitationer til Ladies Night Out