En overraskelse din partner aldrig vil glemme

Hvis du ønsker at forberede en intim overraskelse til din partner, så kommer jeg ud og klæder dig på, så du trygt kan klæde dig af, når lejligheden byder sig.

Mange har et ønske om at danse erotisk for sin partner, men mangler den nødvendige selvtillid for at turde kaste sig ud i det. Med en individuel session finder vi den rigtige måde at gøre det på for dig. Tro mig, han vil elske det!

For de fleste er tanken om, at skulle lære at danse erotisk dans med en fremmed, temmelig skræmmende – men du skal vide, at du er fuldstændig i trygge hænder. Alle er generte når de går ind ad døren, og går derfra flyvende og med smil i hofterne.

Alt foregår i let og legende stemning, og med masser af grin. Jeg følger dig hele vejen – også gennem de barriere du evt skulle støde på.

En individuel session tager 90 minutter. Vi finder den rette musik, og de bevægelser der passer til netop dig.

En individuel undervisningslektion kan enten foregå hjemme hos dig (desværre kun et tilbud der gælder Sjælland) eller i mit danselokale på Christianshavn.

Prisen for 90 min. privatundervisning, enten hjemme på privatadresse eller i mit danselokale er 995 kr.

For booke en tid til privatundervisning, send mig en mail på: erotiskdans@gmail.com eller ring til mig på tlf.nr.: (+45) 28972612

FØLG NYHEDSBREVET OG FÅ:

  • Inspiration, tips & tricks
  • Nyt om workshops
  • Invitationer til Lady’s Night Out
Luk menu