POLTERABENDS 

Erotisk Dans & Feminin Kraft passer perfekt til et polterabend. Vi udfordrer os selv, og skaber den perfekte stemning til en sjov dag for både brud og deltagere, med masser af grin og leg.

Jeg sætter scenen og deler ud af min brede viden og erfaring, som sexolog samt giver jer masser af tips og tricks til at mestre forførelsens kunst. Det kræver ingen forudsætninger at danse Erotisk Dans, og alle kan være med.

Nogen synes, det er sjovt at finde lidt sexede gevanter frem til den kommende brud, men man kan danse i det tøj, man har på i forvejen.

Det praktiske:

Et arrangement med undervisning i Erotisk Dans og Feminin Kraft til polterabends varer halvanden time og koster 1.200 kr.

Undervisningen foregår som udgangspunkt hjemme hos jer. En stue, hvor møblerne rykkes lidt til side, plejer at vœre rigeligt med plads. Er I i tvivl om lokalets størrelse, kan I forhøre jer hos mig.

Jeg medbringer musik og afspiller. Det eneste I skal sørge for er højt humør og eventuelt lidt boblevand på køl.

Prisen er inklusiv min transport inden for hovedstadsområdet.

Vil I hellere ud i byen og danse har I også mulighed for at komme til mig. Jeg har danselokale til rådighed i København, på Christianshavn (nær Nyhavn). Ønsker i at benytte dette til jeres arrangement, koster det 200 kr. ekstra.

Booking:

Ønsker du at booke et arrangement kan du kontakte mig på tlf.: 28 97 26 12, eller sende mig en mail på erotiskdans@gmail.com

Alle spørgsmål vedrørende arrangementet er naturligvis også velkomne. 

Så vidt det kan lade sig gøre, er det også muligt at lave forhåndbookninger.

FØLG NYHEDSBREVET OG FÅ:

  • Inspiration, tips & tricks
  • Nyt om workshops
  • Invitationer til Lady’s Night Out
Luk menu